• Julemenyer 2020

 


Julemat kit for hjemme

Nå kan du få julematen hjem til deg ferdig laget – det eneste du må gjøre er å varme maten selv!
Hentes ferdig pakket på Matsalen i vår åpningstid eller få det fraktet hjem.

 

Ribbe kit

Ribbe av Jærgris og julepølse
Rødkål dyrket på Brimse med eple og julekrydder
Jærpoteter på dansk vis
Lun salat med rosenkål, svisker og grønnkål
Stekesjy

Dessert

Riskrem med kirsebær og karamellisert mandel

Pris uten dessert: 265,- pr pers
Pris med dessert: 345,- pr pers

Frakt 275,- (man – fre 08.00-16.00)
Kveld + helg 398,- (man-fre 16.00-22.00 + lør/søn hele dagen)

Pinnekjøtt kit

Pinnekjøtt fra A.Idsøe
Kålrotstappe
Kokte småpoteter
Pinnefett

Dessert

Riskrem med kirsebær og karamellisert mandel

Pinnekjøttmeny må forhåndsbestilles 2 dager før
Pris uten dessert: 299,- pr pers
Pris med dessert: 385- pr pers

Frakt 275,- (man – fre 08.00-16.00)
Kveld + helg 398,- (man-fre 16.00-22.00 + lør/søn hele dagen)

 

 

Julebuffet hovedrett og dessert

Ribbe av Jærgris og julepølse
Rødkål dyrket på Brimse med eple og julekrydder Jærpoteter på dansk vis
Stekesjy
Lun salat med rosenkål, svisker og grønnkål

Pinnekjøtt fra Slakter A. Idsøe
Kålrotstappe og pinnefett

Riskrem med kirsebær og karamellisert mandel

Pris med dessert: 589,- pr pers
Pris uten dessert: 559,- pr pers

Må forhåndsbestilles 2 dager før bespisning
For bestilling/catering minimum 10 personer

Frakt 275,- (man – fre 08.00-16.00)
Kveld + helg 398,- (man – fre 16.00-22.00 + lør/søn hele dagen)   

 

Julelunsjbuffet på Matsalen

Kaldt
Roastbeef
Gravlaks med dill og einebær
Leverpostei med tørrsaltet bacon fra Idsøe
Juleskinke med skånsk sennep
Matjessild fra Haugesund
Nordiske oster med fiken og appelsinmarmelade

Tilbehør
Dansk remulade
Skånsk sennep
Syltede rødbeter og agurk dyrket på Brimse
Økologisk gårdssmør fra Røros
Brød fra Bakeriet  

Varmt
Ribbe av Jærgris og julepølse
Rødkål dyrket på Brimse med eple og julekrydder Jærpoteter på dansk vis
Stekesjy
Lun salat med rosenkål, svisker og grønnkål  

Søtt
Riskrem med kirsebær og karamellisert mandel
Nystekte myke pepperkaker

Pris 335,- pr person

Må forhåndsbestilles 2 dager før bespisning
For bestilling/catering minimum 15 personer Kan bestilles som catering frem til kl 16.00 i ukedager.

Frakt kr 275 ,-    

 

Matsalens juletallerken

Ribbe av Jærgris og julepølse
Rødkål dyrket på Brimse med eple og julekrydder
Jærpoteter på dansk vis
Stekesjy
Lun salat med rosenkål, svisker og grønnkål

Pinnekjøtt fra Slakter A. Idsøe
Kålrotstappe og pinnefett

Dessert
Riskrem med kirsebær og karamellisert mandel

Pris med dessert: 459,- pr pers
Pris uten dessert: 359,- pr pers

Må forhåndsbestilles 2 dager før bespisning
For bestilling/catering minimum 10 personer

Frakt 275,- (man – fre 08.00-16.00)
Kveld + helg 398,- (man-fre 16.00-22.00 + lør/søn hele dagen)

 

Juletapas fra Matsalen

Brød fra bakeriet

Marinerte grønne oliven

Nordiske oster med fiken og appelsin marmelade

Spicy rekerøre med hjertesalat, soya og lime

Grillet bruschetta med kryddergravet laks, kremost, syltet løk og kapers

«Djevler på hesteryggen» bacon og dadler

Matsalens parmapølse med rødkål, tørket frukt og julesjy

Ndjua kjøttboller med tomat, aubergine og parmesan

Grønn salat med salte valnøtter, pære og feta ost

Lun potetsalat med sennep og pepperrot  

Pris 395,- pr person

Må forhåndsbestilles 2 dager før bespisning
For bestilling/catering minimum 10 personer

Frakt 275,- (man – fre 08.00-16.00)
Kveld + helg 398,- (man-fre 16.00-22.00 + lør/søn hele dagen)